Elektronik Dergi Ofisi

Elektronik Dergi Ofisi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kurumsal kimliği çerçevesinde, Türkiye'de yayınlanan akademik hakemli dergiler için elektronik ortamda barındırma ve editoryal süreç yönetimi hizmeti sunan, ayrıca TÜBİTAK ULAKBİM çatısı altında faaliyet gösteren DergiPark yayın kuruluşu üzerinden kurumumuza ait dergilerin yayınlanması sürecini koordine eder.

    Amaç

Elektronik Dergi Ofisi, Türkiye'de kurumsal nitelikli akademik makalelerin yayınlanması işleyişinde, akademisyenlerimizin yapmış olduğu bilimsel çalışmaların elektronik platform üzerinden tüm dünyada izlenebilmesini, değerlendirilebilmesini sağlamak ve bu oluşuma katkıda bulunmak amacıyla yayın faaliyetlerini sürdürmektedir.

    Yönetim

[xyz-ips snippet="hasanhocafoto"]
Prof. Dr. Hasan ELEROĞLU

Elektronik Dergi Ofisi Başkanı